Bij Stack Shipping B.V., begrijpen we dat transparantie en nauwkeurigheid van cruciaal belang zijn bij internationale handel. Het Certificaat van Oorsprong (CoO) is een essentieel document dat de oorsprong van uw goederen bevestigt. Het speelt een cruciale rol bij het bepalen van de douanerechten en kan zelfs nodig zijn om goederen in bepaalde landen in te voeren.

Als uw betrouwbare partner, kan Stack Shipping B.V. helpen bij het verkrijgen en controleren van deze certificaten om ervoor te zorgen dat ze correct zijn en voldoen aan alle vereiste regelgevingen. Onze ervaren teamleden kennen de details van de certificeringsprocedures en de complexiteit van de internationale handelswetten.

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw zendingen soepel verlopen, en een correct Certificaat van Oorsprong is een belangrijk onderdeel van dat proces. Of uw goederen nu worden vervaardigd in de EU, Azië, Amerika of elders, we zorgen ervoor dat u over de juiste documentatie beschikt die de oorsprong van uw producten aantoont.

Maar bij Stack Shipping B.V. gaan we verder dan alleen het verkrijgen van de nodige documentatie. We willen ervoor zorgen dat u begrijpt wat elk document betekent voor uw bedrijf. Daarom zijn we toegewijd aan open communicatie en grondige uitleg van al uw douanedocumenten, inclusief het Certificaat van Oorsprong.

Neem contact met ons op en ontdek hoe Stack Shipping B.V. u kan helpen bij uw certificering en douanebehoeften.