Bij Stack Shipping begrijpen we dat sommige goederen groter zijn dan de standaardafmetingen en extra ruimte vereisen tijdens het transport. Daarom bieden wij high cube containers aan als een oplossing voor het verschepen van uw grootformaat goederen. Met onze high cube containers kunt u goederen verzenden die hoger zijn dan de standaardcontainerhoogte, waardoor u meer flexibiliteit heeft bij het vervoeren van uw lading.

Extra Hoogte voor Grootformaat Goederen

Onze high cube containers hebben dezelfde lengte en breedte als standaardcontainers, maar bieden extra hoogte. Terwijl standaardcontainers een hoogte hebben van 8,6 voet (2,59 meter), hebben high cube containers een hoogte van 9,6 voet (2,89 meter). Deze extra hoogte stelt u in staat om goederen te verzenden die hoger zijn dan de standaardafmetingen en voorkomt dat uw lading beperkt wordt door de beschikbare ruimte. Of het nu gaat om machinerie, bouwmaterialen, meubels of andere grootformaat goederen, onze high cube containers bieden de ruimte die u nodig heeft.

Benieuwd hoe Stack Shipping uw bedrijf kan helpen?  VRAAG OFFERTE AAN

Veilige Bescherming van Grootformaat Goederen

Onze high cube containers bieden niet alleen extra ruimte, maar ook dezelfde kwaliteit en veiligheid als onze standaardcontainers. Ze zijn gemaakt van duurzaam staal en hebben sterke vergrendelingssystemen om uw goederen tijdens het transport te beschermen. Bovendien zijn ze ontworpen volgens ISO-normen (International Organization for Standardization) en voldoen ze aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen in de branche. U kunt erop vertrouwen dat uw grootformaat goederen veilig en beschermd zijn in onze high cube containers.

Efficiënte Laden en Lossen

Hoewel high cube containers extra hoogte bieden, hebben ze dezelfde breedte en lengte als standaardcontainers. Dit betekent dat ze net zo efficiënt geladen en gelost kunnen worden als standaardcontainers. Ze passen gemakkelijk op schepen, treinen en vrachtwagens en kunnen naadloos worden gecombineerd met andere transportmodi. Het gebruik van high cube containers zorgt voor een soepele overgang tussen verschillende transportfasen en minimaliseert de noodzaak van extra hantering of aanpassingen.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze high cube containerdiensten. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden die voldoet aan uw vereisten. Of u nu grootformaat goederen wilt verzenden binnen Europa, naar andere continenten of wereldwijd, wij hebben de expertise en capaciteit om uw zendingen succesvol te beheren.

Vraag vandaag nog een offerte aan.  VRAAG OFFERTE AAN

High Cube Container