Bij Stack Shipping begrijpen we dat sommige goederen extra bescherming nodig hebben tegen weersinvloeden of dat ze te groot zijn om via de standaarddeuren van een container te worden geladen. Daarom bieden wij open top containers aan als een veelzijdige oplossing voor het vervoer van uw lading met een hoog volume. Met onze open top containers kunt u eenvoudig goederen laden die boven de standaardhoogte van een container uitsteken of die een gemakkelijke toegang van bovenaf vereisen.

Flexibel Ontwerp voor Hoog Ladingsvolume

Onze open top containers hebben dezelfde lengte en breedte als standaardcontainers, maar bieden extra ruimte voor goederen met een hoog volume. In tegenstelling tot standaardcontainers hebben open top containers geen vaste dakstructuur, maar worden ze afgedekt met een waterdicht zeil. Dit ontwerp stelt u in staat om goederen te laden die hoger zijn dan de standaardhoogte van een container. Bovendien kan het zeil eenvoudig worden verwijderd, waardoor een gemakkelijke toegang van bovenaf mogelijk is bij het laden en lossen van uw lading.

Benieuwd hoe Stack Shipping uw bedrijf kan helpen? Vraag vandaag nog een offerte aan. VRAAG OFFERTE AAN

Bescherming tegen Weersinvloeden

Het zeildoek dat onze open top containers bedekt, biedt bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en direct zonlicht. Hierdoor zijn ze ideaal voor goederen die gevoelig zijn voor vocht of die extra bescherming nodig hebben tegen de elementen. Het waterdichte zeil zorgt ervoor dat uw lading droog blijft tijdens het transport, waardoor schade door vocht wordt voorkomen.

Efficiënt Laden en Lossen

Het ontwerp van open top containers maakt het gemakkelijk om goederen van bovenaf te laden en te lossen. Het zeildoek kan eenvoudig worden verwijderd, waardoor een brede opening ontstaat voor het laden en lossen van uw lading. Dit maakt het ideaal voor goederen die niet via de standaarddeuren van een container kunnen worden geladen, zoals machines, apparatuur, bouwmaterialen, of goederen met een onregelmatige vorm. Bovendien kunnen de open top containers na het laden weer veilig worden afgedekt met het zeildoek.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze open top containerdiensten. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, uw specifieke behoeften te bespreken, en een op maat gemaakte oplossing te bieden die voldoet aan uw vereisten. Of u nu goederen wilt verschepen met een hoog ladingsvolume, gevoelig voor weersinvloeden of met speciale laadvereisten, wij hebben de expertise en capaciteit om uw zendingen succesvol te beheren.

Vraag vandaag nog een offerte aan.  VRAAG OFFERTE AAN

Open Top Container